Xerrada Consum Sostenible a l’Escola Parc de la Ciutadella

L’AMPA de l’escola Parc de la Ciutadella ens ha convidat a una xerrada, i la veritat, ens agrada xerrar. Compartirem espai amb Som lo que sembrem i amb Som energia.

cartel xerrada  sostenible2013

Aquí teniu la convocatòria:

Us convidem el dia dimecres 15 de maig a les 17:15 hrs a la xerrada – col·loqui sobre Consum Sostenible. Estaran amb nosaltres la plataforma Som lo que Sembrem i les cooperatives Som Energia i Les Horteres de la Ribera. Us esperem per compartir informació i conèixer més a prop aquests projectes de xarxes de consum.

Som lo que Sembrem
Miquel Vallmitjana, membre de Som Lo Que Sembrem i doctor en biotecnologia. En ‘Som lo que Sembrem’ hi hem confluït persones i organitzacions d’àmbits molt diferents que veiem en els transgènics un pas enrere en la recerca d’una alimentació sana, justa i sostenible.
http://www.somloquesembrem.org

Som Energia
L’objectiu de Som Energia és ser una cooperativa sense ànim de lucre que reuneixi a milers de persones amb el desig de canviar el model energètic actual i treballar junts per assolir un model 100% renovable.
http://www.somenergia.coop

Les Horteres de la Ribera
Les Horteres de la Ribera és una cooperativa de consum que funciona amb el sistema de  “cistella tancada”. Això vol dir que fem l’esforç d’adaptar-nos al que la natura ens dóna en comptes de demanar-li a la natura un esforç  insostenible. Ho fem establint vincles de confiança i compromís amb les productores agro-ecològiques locals, que ens ofereixen aliments de proximitat (KM-0) i de temporada.
https://leshorteres.wordpress.com

Anuncis