Berenar Ecològic

[CATALÀ]
ÈXIT! És la paraula que millor resumeix el berenar ecològic que vam muntar les horteres el passat diumenge 29 de juny en motiu de la Festa Major de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera.

Bé, hi ha alguna més: apoteòsic, escandalós, triomfal… però no cal deixar el llistó excesivament alt!

Amb un repertori de pastissos, postres i empanades (i algun altre invent), tot fet a casa, les horteres vam muntar una paradeta al carrer Comerç, davant el mercat del Born, amb la que vam voler participar a les festes del barri. I tot i que la cosa semblava que costava d’arrencar, poca estona després no quedaven ni les engrunes sobre les safates.

Felicitats a totes les horteres per la bona feina feta i la vostra il·lusió!

 

[CASTELLANO]
¡ÉXITO! Es la palabra que mejor resume la merienda ecológica que organizamos las horteras el pasado Domingo 29 de Junio con motivo de la Fiesta Mayor de Sant Pere, Santa Caterina y la Ribera.

Bueno, hay alguna más: apoteósico, escandaloso, triunfal… pero ¡no es necesario dejar el listón excesivamente alto!

Con un repertorio de pasteles, postres y empanadas (y algún que otro invento), todo hecho en casa, las horteras montamos una paradita en la calle Comerç, delante del mercado del Born, con el que quisimos participar en las fiestas del barrio. Y aún que la cosa parecía que costaba de arrancar, poco rato después sólo quedaban las migas sobre las bandejas.

¡Felicidades a todas las horteras por el buen trabajo hecho y vuestra ilusión!

 


camera_Hagrid_Grunge34
camera_Hagrid_Grunge48 camera_Hagrid_Grunge38 camera_Hagrid_Grunge46 camera_Hagrid_Grunge52

Anuncis