Les horteres fem plaça

[CATALÀ]
Una vegada més i participant de la vida del barri, Les Horteres vam participar al FEM PLAÇA organitzat al carrer Rec, ben a prop de la Sosi, la tarda de divendres 3 d’octubre.

Si bé és cert que moltes de nosaltres ja han “fet plaça” en més d’una ocasió, aquesta vegada ens hi vam voler sumar amb una reunió del grup de productes, a peu de carrer i sota l’ombra d’un arbre, acompanyats d’altres veïns que també gaudien de l’espai i de la resta d’activitats que hi havia.

En aquest FEM PLAÇA, a més de reclamar l’espai públic com a lloc d’esbarjo i de convivència, s’hi sumava un nou moviment veïnal que s’oposa a la construcció d’un altre hotel al carrer Rec Comtal. Aquests van aprofitar per fer palesa la seva reivindicació davant d’aquest espai que havia d’esdevenir habitatge social i espai públic

Si voleu saber-ne més, cliqueu aquest enllaç:
https://www.facebook.com/events/737028399705996/737966536278849/?notif_t=plan_mall_activity

 
[CASTELLANO]
Una vez más y participando de la vida del barrio, Las Horteres participamos en el FEM PLAÇA organizado en la calle Rec, muy cerca de la Sosi, la tarde del Viernes 3 de Octubre.

Es cierto que muchas de nosotras ya han “hecho plaza” en más de una ocasión, pero esta vez quisimos sumarnos con una reunión del grupo de productos, a pie de calle y bajo la sombra de un árbol, acompañados de otros vecinos que también disfrutaban del espacio y del resto de actividades que había.

En este FEM PLAÇA, además de reclamar el espacio público como lugar de ocio y de convivencia, se sumaba un nuevo movimiento vecinal que se opone a la construcción de otro hotel en la calle Rec Comtal. Estos aprovecharon para hacer visible esta reivindicación delante de este espacio que tendría que haber sido vivienda social y espacio público.

Si queréis saber más, clicar este link:
https://www.facebook.com/events/737028399705996/737966536278849/?notif_t=plan_mall_activity

 

Plaza_01 Plaza_02 Plaza_03

Anuncis