Torneig de futbol al Forat

[CATALÀ]
Gran jornada de futbol a l’Olímpic del Forat, i és que aquest dissabte 25 d’octubre, Les Horteres vam participar al X Torneig de Futbol del Forat de la Vergonya.

Gols, crits d’ànim, polseguera, música, patinades, somriures… tot això forma part d’aquesta gran festa del futbol, com també la gran paella que vam preparar amb Les Cuques i que va servir per recuperar les forces perdudes i reforçar el fair play del torneig.

Pel que fa la crònica esportiva, tot i l’onze de gala i el dia assolellat que feia, a l’equip de Les Horteres ens va caure una pluja de gols. Això pot deure’s a que vam dedicar més temps a preparar les samarretes de l’uniforme que no pas a treballar la tàctica del partit. Malgrat els resultats adversos i la prematura eliminació, vam acomiadar-nos conscients que la samarreta hortera va ser la més espectacular de tot el torneig. Una llàstima que això no tingui premi!

A l’hora d’acomiadar-se només hi havia bons propòsits per a la propera edició. Potser l’any que ve, sí toca!

 
[CASTELLANO]
Gran jornada de fútbol en el Olímpico del Forat, y es que este Sábado 25 de Octubre, Les Horteres participamos en el X Torneo de Fútbol del Forat de la Vergonya.

Goles, gritos de ánimo, polvo, música, patinadas, sonrisas… todo esto forma parte de la gran fiesta del fútbol, como también la gran paella que preparamos junto a Las Cucas y que sirvió para recuperar las fuerzas perdidas y reforzar el fair play del torneo.

En referencia a la crónica deportiva, aun saliendo con el once de gala y el día soleado que hizo, a Les Horteres nos cayó una lluvia de goles. Esto puede ser a que dedicamos más tiempo a preparar las camisetas que no a trabajar la táctica del partido. A pesar de los resultados adversos y la prematura eliminación, nos despedimos conscientes que la camiseta hortera fue la más espectacular del torneo. ¡Una lástima que esto no tenga premio!

A la hora de despedirnos solo hubo buenos propósitos de cara a la próxima edición. Quizás el año que viene, ¡sí toca!

 

 

IMG_001 IMG_002 IMG_003 IMG_004 IMG_005 IMG_006 IMG_007 IMG_009 IMG_008 IMG_010 IMG_011

 

Anuncis