El sopar de Nadal de Les Horteres

[CATALÀ]
Aquest dijous 18 de desembre, les Horteres hem volgut acomiadar l’any amb un sopar al restaurant Teranga, molt aprop de la Sosi. La cosa ha anat tan bé, que resulta fàcil pensar que la idea ha sorgit del GT Relacions!

Moltes cares noves i tantes altres d’amigues, totes amb un somriure al voltant de la taula. Un murmuri constant de converses que s’inicien amb un “i tu d’on ets?” però que poden acabar en autèntics estudis sociològics sobre els hàbits d’oci dels pre-adolescents: i és que els camins de les horteres són inescrutables. Bon menjar, molt vi i pocs vasos, i una salsa traïdora que no mata la gana, sinó la llengua. Per a totes les tafaneres, en aquesta petita crònica no hi caben gaires més detalls: si voleu saber-ne més, l’any que ve us tocarà apuntar-vos.

Tot i ser moltes -i aquí es nota el creixement demogràfic que ha suposat l’entrada de Palau a la coope- sempre es troba a faltar les que no heu pogut venir per compromisos amb la feina, amb la família… i per descomptat, les que aquest any heu començat projectes nous lluny del barri i de la coope.

Per a totes nosaltres, els millors desitjos horteres per al 2015!

[CASTELLANO]
Este Jueves 18 de Diciembre, las Horteres hemos querido despedir el año con una cena en el restaurante Teranga, muy cerca de la Sosi. ¡La cosa ha ido tan bien, que resulta fácil pensar que la idea ha surgido del GT Relaciones!

Muchas caras nuevas y tantas otras de amigas, todas con una sonrisa alrededor de la mesa. Un murmullo constante de conversaciones que se inician con un “y tu de donde eres?” pero que pueden acabar en auténticos estudios sociológicos sobre los hábitos de ocio de los preadolescentes: y es que los caminos de las Horteres son inescrutables. Buena comida, mucho vino y pocos vasos, y una salsa traicionera que no mata el hambre, sino la lengua. Para todas las chafarderas, en esta pequeña crónica no caben muchos más detalles: si queréis saber más, el próximo año os tocará apuntaros.

Aun y ser tantas -y aquí se nota el crecimiento demográfico que ha supuesto la entrada de Palau en la coope- siempre se hecha de menos las que no habéis podido venir por compromisos con el trabajo, la familia… y por supuesto, las que este año habéis empezado nuevos proyectos lejos del barrio y de la coope.

Para todas nosotras, ¡los mejores deseos horteras para 2015!

DSC_0012_Hagrid_Grunge4DSC_0018_Hagrid_Grunge1

Anuncis