Les Horteres fem 3 anys

[Català]
Les Horteres som gent que ens agrada sumar: sumem noves unitats familiars, sumem productes al nostre projecte… i com no podia ser d’una altra manera, també sumem anys!

I és que per celebrar el nostre tercer aniversari, no hem trobat millor alternativa que fer una gran calçotada a la Taiadella on ens hem retrobat les horteres, la Col, el Patufet i família, i algunes il·lustres ex horteres (o horteres per a sempre).

Com no podia ser d’una altra manera, la jornada ha estat un festival de calçots, cabrit, pizzes de la Dulu… que ni els millors restaurants de la comarca se li apropen! I si alguna de les que ha estat us diu el contrari, no és que menteixi, és que dormia.

La nostra és una cooperativa ben jove però carregada d’il·lusió, amb moltes ganes de seguir creixent i comprometre’s amb tot allò que val la pena.

Horteres, per molts anys a totes!

 

[Castellano]
Las Horteres somos gente que nos gusta sumar: sumamos nuevas unidades familiares, sumamos productos a nuestro proyecto… y como no podía ser de otra forma ¡también sumamos años!

Y es que para celebrar nuestro tercer aniversario, no hemos encontrado mejor opción que hacer una gran calçotada en la Taiadella, donde nos hemos encontrado las hosteras, la Col, el Patufet y familia, y algunas ilustres exhorteras (o horteras para siempre).

Como no podía ser de otra forma, la jornada ha sido un festival de calçots, cabrito, pizzas de la Dulu… ¡que ni los mejores restaurantes de la comarca se le acercan! Y si alguna de las que ha estado os dice lo contrario, no es que mienta, es que dormía.

La nuestra es una cooperativa bien joven pero cargada de ilusión, con muchas ganas de seguir creciendo y comprometerse con todas esas cosas que valen la pena.

¡Horteres, muchas felicidades a todas!

 

IMG_0001 IMG_0002 IMG_0003 IMG_0004 IMG_0005  IMG_0007IMG_0008