Estrena del Cinefòrum

[CATALÀ]
Nit de gala a la Sosi del Casc Antic aquest divendres al vespre, i és que Les Horteres hem estrenat el cicle de Cinefòrum agroecològic “ORO PARECE” amb el visionat de “Nosotros alimentamos el mundo”.

Prop d’una trentena d’horteres, amigues i “horeteres per a sempre” hem compartit una estona amb aquest documental d’Erwin Wagenhofer que tracta sobre el menjar i la globalització, i sobre l’escassetat en un món d’abundància. Un punt de vista crític que ens obre els ulls a la rebotiga que totes intuïm d’aquest sistema, i que sovint és més cruel del que podem imaginar. Per finalitzar, hem fet un petit debat sobre el model existent i les possibles alternatives.

Per amenitzar l’estrena, a més, hem comptat amb la presentació del nostre nou proveïdor de cervesa ecològica de Collserola, Senglaris, i per descomptat amb unes llesques d’hummus de la nostra hortera especialista. Sublim!

Valguin aquest quatre ratlles per agrair la feina al grup de relacions que han muntat el cicle i a totes les qui heu participat.

Us esperem a totes el proper divendres 29 de maig amb el documental “Los espigadores y la espigadora”, confiant que aquesta vegada els pollastres surtin més ben parats.

[CASTELLANO]
Noche de gala en la Sosi del Casc Antic esta noche de Viernes, y es que Las Horteres hemos estrenado el ciclo de Cinefórum agroecológico “ORO PARECE” con el visionado de “Nosotros alimentamos el mundo”.

Cerca de una treintena de horteras, amigas y “horeteras para siempre” hemos compartido un rato con este documental de Erwin Wagenhofer que trata sobre la comida y la globalización, y sobre la escasez en un mundo de abundancia. Un punto de vista crítico que nos abre los ojos a la trastienda que todas intuimos de este sistema, y que a menudo es más cruel de lo que podemos imaginar. Par finalizar, hemos hecho un pequeño debate sobre el modelo existente y las posibles alternativas.

Para amenizar la estrena, además, hemos contado con la presentación de nuestro nuevo proveedor de cerveza ecológica de Collserola, Senglaris, y por supuesto de unas rebanadas con hummus de nuestra hortera especialista. ¡Sublime!

Valgan estas cuatro líneas para agradecer el trabajo al grupo de relaciones que han organizado el ciclo y a todas las que habéis participado.

Os esperamos a todas el próximo Viernes 29 de Mayo con el documental “Los espigadores y la espigadora”, confiando que esta vez los pollos salgan ilesos.

IMG_01IMG_02IMG_03IMG_04IMG_05IMG_06IMG_09IMG_08

Anuncis